Consulti l'estat i els detalls de la seva reserva


Referència

Email de la reserva

Condicions

El fet de navegar per aquest lloc web suposa l'acceptació dels termes i condicions d'ús que apareixen a continuació, que, al costat de la nostra política de privacitat, regeixen la seva relació amb Apartments Venècia en relació a aquest lloc web.
El terme Apartments Venècia o "nosaltres" es refereix a el propietari de la pàgina web, el domicili social és Control Global Travel S.L., CALLE VICENC BOU, 7, Lloret de Mar, 17310, Girona (España) . El número de registre de la nostra empresa és B55349161. El terme "vostè" es refereix a l'usuari o visitant del nostre lloc web.
L'ús d'aquest lloc web està subjecte a les següents condicions:
    El contingut d'aquest lloc web està destinat únicament a finalitats informatives generals. Els continguts estan subjectes a canvi sense notificació.
Ni nosaltres ni terceres parts aportem cap garantia referent a la precisió, la puntualitat, l'actuació, la integritat o l'adequació de la informació i als materials trobats o oferts en aquest lloc web per a qualsevol finalitat particular. Vostè reconeix que aquesta informació i materials poden contenir imprecisions o errors i nosaltres declinem expressament la responsabilitat per qualsevol imprecisió o error fins al màxim punt permès per llei.
L'ús que vostè faci de qualsevol informació o material que pertanyi a aquest lloc web està completament sota la seva responsabilitat, eximiéndonos de qualsevol responsabilitat. Estarà sota la seva responsabilitat assegurar que qualsevol producte, servei o informació disponibles a través d'aquest lloc web compleixen els requisits necessaris.
Aquest lloc web conté material de la nostra propietat o sota la nostra llicència. Aquest material inclou, però no està limitat a el disseny, maquetació, aspecte, aparença i gràfics. Està prohibida la seva reproducció si no és de conformitat amb les condicions de drets d'autor que siguin part dels presents termes i condicions.
Totes les marques reproduïdes en aquest lloc web, que no siguin propietat de l'operador o que no estiguin sota la llicència de el mateix, estan autoritzades.
L'ús no autoritzat d'aquest lloc web pot provocar la reclamació per danys i / o constituir un delicte.
De tant en tant, aquest lloc web pot incloure enllaços a altres llocs web. Aquests enllaços es faciliten per ampliar-los la informació. El fet que aparegui un enllaç, no significa que aprovem el lloc (s) web. No tenim cap responsabilitat sobre el contingut dels llocs web als quals pot accedir mitjançant un enllaç al nostre lloc web.
No està permès crear un enllaç a aquest lloc web des d'un altre lloc web o document sense el consentiment previ per escrit d'Apartments Venècia.
L'ús que feu d'aquest lloc web i qualsevol conflicte que pugui sorgir de la mateixa, estan subjectes a les lleis en vigor a l'estat espanyol.
Avís d'exempció de responsabilitat del lloc web
    La informació continguda en aquest lloc web només pretén ser informació general. La informació la facilita Apartments Venècia i, tot i que intentem mantenir la informació actualitzada i correcta, no garantim, de forma expressa o implícita, la integritat, la precisió, la fiabilitat, l'adequació o la disponibilitat respecte a al lloc web oa la informació, els productes , els serveis, o els gràfics relacionats que conté el lloc web per a qualsevol finalitat. La confiança que dipositi en aquesta informació serà, per tant, responsabilitat seva.
En cap cas assumirem la responsabilitat per pèrdues o danys que incloguin, sense limitació, pèrdues o danys indirectes o immaterials, o qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus que resulti de qualsevol pèrdua de dades o de beneficis que sorgeixin relacionats amb l'ús d'aquest lloc web.
Mitjançant aquest lloc web, podrà enllaçar amb altres llocs web que no estan sota el control d'Apartments Venècia. No tenim cap tipus de control sobre la naturalesa, el contingut i la disponibilitat d'aquests llocs. La inclusió de qualsevol enllaç no implica necessàriament una recomanació o l'aprovació dels punts de vista expressats en el mateix.
Treballem per mantenir el lloc web actualitzat i en funcionament. No obstant això, Apartments Venècia no es responsabilitza de que el lloc web estigui temporalment fora de servei a causa d'assumptes tècnics aliens al seu control."