Consulti l'estat i els detalls de la seva reserva


Referència

Email de la reserva

Protocol de seguretat i salut COVID FREE 

La seva seguretat, és el nostre compromís

Des dels Apartaments Venècia volem agrair la seva confiança i paciència a hores d'ara, que són un repte per a tots nosotros.Para nosaltres, el més important segueix sent la seva tranquil·litat. No ens agradaria que la por a l'Coronavirus li impedeixi gaudir d'unes vacances a Lloret de Mar.

Mesures de seguretat estrictes

En els Apartaments Venècia estem atenent a la normativa vigent enfront de la propagació de l'COVID-19, i el nostre compromís és garantir la seva seguretat durant les seves vacances.

La seva família i vostè podran descansar tranquils en els nostres apartaments aquest estiu. Incorporarem mesures de seguretat i sanitat més estrictes als nostres protocols habituals, per garantir el bon funcionament de les nostres instal·lacions i reduir el risc de contagi.

Mesures de seguretat

 En els Apartaments Venècia complim amb les normes de seguretat vigents, per aquesta raó, l'ús de mascaretes és obligatorio.Algunos serveis i activitats es poden veure afectats per les noves mesures de seguretat davant la COVID-19Estas són les mesures de seguretat i sanitat que hem pres en els apartaments Venècia garantim les màximes mesures per prevenir contagis i garantir unes vacances sense Coronavirus a la Costa Brava

Recepció i zones comuns

- Desinfecció de mans obligatòria.

- Mampares de seguretat al taulell de recepción.

- Reducció de la manipulació de documents, amb la implantacion d' web check-in.

- Recomanació de pagament amb targeta de crèdit.

- Com a client, rebrà i haurà de signar una declaració responsable de Coneixement i acceptació de les Mesures de Prevenció higienicosanitàries establertes, indicant que sumi incompliment reiterada serà motiu de aplicación de el dret de admisión.

- Reducció de l'aforament en els ascensors, que només podrà ser utilitzada juntament amb membres de u na MATEIXA fam ilia.

 Apartaments

- Desinfecció i neteja profunda de les habitacions a la sortida de cada client.

- En la neteja s'insistirà en la desinfecció de Totes les superfícies, objectes i elements decoratius, airejat de l'habitació i reemplaçant la roba de forma individualizada.

- Els Empleats de neteja faran servir guants i mascaretes, i es desinfecten les mans abans de cada nova habitación.

- Es limiten les amenities a les imprescindibles.

Entorn

El Ajuntament de Lloret de Mar ha seguit Totes les Directrius marcades per l'OMS per garantit que, aquesta temporada d'estiu , Lloret de Mar sigui el destí més segur possible. Protocols d'accés i Mesures de seguretat de Lloret de Mar: 

- Ús de Noves Tecnologies per calcular i controlar el Percentatge d'aforament de les platges.

- A les platges de Lloret i de Fenals Es recomana seguir la sectorització que ha creat l'Ajuntament i que divideix aquestes platges en zones por grups d'edats: Tercera edat, adults amb nens i grups d'amics o persones sense menors a l'CÀRREC.

- Es reforçarà el servei de vigilància i control tant al passeig marítim com a la sorra per part de l'portal informadores cívics, protecció civil i socorristas.

- els informadors cívics repartiran fullets informatius per als turistes i residents informant de les més indicacions de seguretat.

- els PATINETES i caiacs es podran utilitzar per famílies i unitats de convivència, i es farà una desinfecció després de cada ús .

- restaurants i terrasses amb carteles Informatius i augment d'Espais entre mesas.

- Els establiments d'activitats de lleure estaran sotmeses a un Procés de desinfecció a bans de cada nou ús.

Reserves més flexibles

Sabem que la situació actual per Coronavirus no està posant les coses fàcils i pot ser que els teus plans canviïn fins a l'últim minut. En els apartaments Venècia hem adaptat les nostres polítiques de modificació i cancel·lació de reserves més flexibles.

Flexibilitat a les cancelacions.

Poden canviar les dates de les seves vacances sense cap cost i segons disponibilitat.

Guardem la seva reserva per quan decideixi viatjar.